Slotenmaker nodig?

Slotenmaker nodig? Wanneer uw slot kapot gaat heeft u een probleem dat u niet vooruit kunt schuiven. Er is niets zo vervelend als het niet kunnen binnengaan van uw huis of kantoor, omdat het slot kapot is.

Om ervoor te zorgen dat u niet al te lang in de kou hoeft te staan wanneer het slot van uw deur kapot is, hebben wij de slot reparatieservice in het leven geroepen. U kunt ons inschakelen wanneer u sloten heeft die aan reparatie of vervanging toe zijn.

Wij staan niet alleen voor u klaar bij kapotte sloten, maar ook wanneer u uw sleutel kwijt bent geraakt of wanneer deze afbreekt terwijl u de deur probeert te openen.

Voor ons is het geen probleem: wij helpen u om uw huis weer in te kunnen. Het verwijderen van een slot dat kapot is, kan best lastig zijn. Om te voorkomen dat u beschadigingen aanbrengt aan de deur en de kozijnen is het aan te raden om een van onze specialisten in te schakelen die het slot voor u vakkundig vervangen.

Deurslot kapot

Het meest vervelende is het wanneer het voordeurslot kapot is. Dat betekent namelijk dat u het huis niet meer in kan en ook niet meer weg kunt gaan. U wilt immers niet uw huis achterlaten als de voordeur eenvoudig te openen is. Hetzelfde geldt voor een schuifpui slot dat stuk is.

Ook dan wordt het voor inbrekers erg eenvoudig om de woning te betreden. Het is dus belangrijk dat een deurslot dat kapot is zo vlug mogelijk wordt vervangen. Met onze reparatieservice kunt u snel weer gaan en staan waar u wilt. Natuurlijk staan wij ook 24/7 voor u klaar als een binnendeurslot kapot is gegaan.